Αξιοποιήστε Τουριστικά την Κατοικία σας

Όλοι πλέον γνωρίζουμε την επιλογή της τουριστικής αξιοποίησης της κατοικίας μας. Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες:Τη γνώση και το χρόνο που διαθέτει ένας ιδιοκτήτης για να ασχοληθεί αποτελεσματικά. Εαν πραγματικά αφοσιωθεί κανείς σε αυτό και το στήσει όπως απαιτείται, μπορεί η κατοικία του να μετατραπεί σε μια κερδοφόρα επιχείριση. Εαν όχι, θα λαμβάνει τυχαία μερικές κρατήσεις το χρόνο.

Η Happy Small Hotels αποτελείται από μια μικρή και έμπειρη ομάδα από το χώρο του τουρισμού, της τεχνολογίας και της διοίκησης και  προώθησης μικρών καταλυμάτων και ξενοδοχείων. Με 20ετή εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου, προσέγγισε επαγγελματικά και με εκπληκτικά αποτελέσματα τον τομέα των Αυτοδιαχειριζόμενων κατοικιών, συνδυάζοντας τη νέα τεχνολογία με την μακρόχρονη εμπειρία στον Τουρισμό.

Έτσι, κάθε διαμέρισμα, εξοχική κατοικία ή Βίλα που αναλαμβάνει, απολαμβάνει όχι μόνο άψογη παρουσία στις πλατφόρμες κρατήσεων και διαχείριση των ζητήσεων, αλλά και μεγάλη προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από το τεράστιο πελατολόγιο από ιδιώτες, εταιρίες, τουριστικά γραφεία και οργανισμούς που επικοινωνεί. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την εμπειρία μας σε όσους χρειάζονται έναν αξιόλογο συνεργάτη για να υλοποιήσουν με επιτυχία αυτή την ιδέα. 

Συμβουλή!

Αν δεν έχετε το χρόνο ή τη διάθεση να είστε συνεχώς online, εμπιστευθείτε συνεργάτες που γνωρίζουν το αντικείμενο και απολαύστε τα έσοδα, χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας στη διαδικασία.

Τι προσφέρουμε 

Άψογη καταχώρηση 

Με βαθιά γνώση της λειτουργίας κάθε πλατφόρμας κρατήσεων, δημιουργούμε μια άψογη καταχώρηση για την οποία συχνά δεχόμαστε συγχαρητήρια από τους επισκέπτες που αναζητούν κατάλυμα. Κάθε ρύθμιση και κάθε λεπτομέρεια εφαρμόζεται με τρόπο που να συμφέρει τον ιδιοκτήτη  και να μην εξυπηρετεί μόνο το συμφέρον του εκάστοτε καναλιού.

Άριστη εξυπηρέτηση και επικοινωνία  

Το να επιβεβαιωθεί μια κράτηση είναι ένα μέρος μόνο της επιτυχίας και της φιλοξενίας... Ο επισκέπτης μας χρειάζεται επικοινωνία, καθοδήγηση, συμβουλές και φιλική επαφή τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της διαμονής του. Μαζί μας επικοινωνεί για ο,τι χρειαστεί, νιώθει ασφάλεια και απολαμβάνει εξυπηρέτηση, η οποία σε συνδυασμό με τη δική σας παρουσία στο σπίτι κατά την άφιξη και την αναχώρησή του, οδηγεί στα πολυπόθητα θετικά σχόλια μετά την αναχώρησή του. Τα σχόλια αυτά είναι που θα επηρεάσουν και τους επόμενους επισκέπτες σας.


Άμεση ανταπόκριση 

Ο ρυθμός απάντησης είναι τόσο σημαντικός που επηρεάζει τόσο την απόφαση του ταξιδιώτη όσο και την κατάταξη της κατοικίας σας στην αναζήτησή του. Η ομάδα μας είναι online διαρκώς απαντώντας μέσα στην πρώτη ώρα από την επικοινωνία του δυνητικού πελάτη μαζί μας. 

Εύστοχη Διαχείριση της φήμης σας 

Τα τόσο σημαντικά σχόλια, πρέπει πάντα να απαντώνται. Και ειδικά η διαχείριση των αρνητικών σχολίων εάν αυτά προκύψουν για κάποιο λόγο, είναι μια επιστήμη. To reputation management επηρεάζει κατά 83% την πληρότητα των τουριστικών καταλυμάτων. Είμαστε ειδικοί στο να απαντούμε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο ώστε να διατηρούμε τη φήμη του καταλύματος και να επηρεάζουμε πάντα θετικά όσους θα διαβάσουν ακόμα και το αρνητικό σχόλιο.

Διεθνή Προώθηση κάθε ακινήτου

Με στοχευμένο email marketing προωθούμε κάθε ακίνητο στην κατάλληλη αγορά, σε επιχειρήσεις, ιδιώτες, οργανισμούς αλλά και τουριστικά γραφεία κάθε χώρας, αποστέλλοντας παρουσιάσεις και προσφορές. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την τουριστική περίοδο και τις πιθανότητες κράτησης για τα ακίνητα των πελατών μας.

Οι Κατοικίες μας
Καθημερινά μας τιμούν περισσότεροι ιδιοκτήτες με το να μας εμπιστευθούν το υπέροχο σπίτι τους